2013. augusztus 17., szombat

VII. Fejezet

Mikor a nyomozónő újra belépett a helységbe, már jobban szemügyre tudta venni a helyet, és fel is ismert néhány dolgot. Dohányfüst, női parfüm és alkoholszag volt. A földön olcsó fogamzásgátló doboza, azonosítatlan fehér por és egy össze vissza szaggatott vörös női " fehérnemű" volt. 
- Garrett, merre vagytok? - kiáltott, mikor meghallotta a férfi ismerősen megnyugtató hangját.
-Erre gyere Alice!- a válasz egy folyosó végéről hallatszott. A nyomozónő a hang irányába indult. 
A fekete falú folyosó mindenkét oldalán ajtó nyíltak. Alice bekukucskált egy ilyen ajtón. Odabent egy rozzant ágy, elnyűtt takaróval és csomó jelentéktelen festménnyel a falon. -"Mint egy motel" - gondolta a lány. És valóban! Minden szobában ugyanolyan bútorok és textilek, festmények ... elkeserítő látvány. Alice megszaporázta lépteit, hogy minnél gyorsabbana hosszú folyosó végére érjen.
 A folyosó végén hatalmas ovális terem nyílt...afféle közösségi terem. Az ovális közepén körben egy kanapé szerű kárpit húzódott. A díványon pedig három , eléggés hiányosan felöltözött, és láthatóan holtrészeg lány aludt(?). Itt volt a legáthatóbb az alkohol szaga. Nagyon erős, és nagyon sok alkohol fogyott itt, az egyszer már biztos.
- I..itt vannak a zacskók- Alice alig tudott megszólalni a látványtól - Ők - bökött az alvókra - ők jól vannak?
- Dobd csak ide a zacsikat...kösz! Igen , úgy tűnik élnek, de annyit ittak mint te eddigi egész életedbe. Csak azzal a különbséggel, hogy ők ezt egy éjszaka alatt döntötték le.- Garrett arcán látszott a megbotránkozás. Aki ennyit iszik, az jó nő nem lehet!
- Várj Garrett, honnan tudod, hogy én mennyit alkohol tartalmú italt fogyasztottam "eddigi életem során"?- Alicen látszott, hogy nem egészen világos számára ez a dolog.
- Ez csak egy hasonlat volt!- Na jó! Választhatsz, hogy a részeg ribiket akarod felébreszteni, vagy bezsákolod a hullát.
- HULLA!- vágta rá a nyomozónő gondolkodás nélkül. Semmi kedve nem volt a nőkhöz érni.Inkább ezer oszló hullát fog meg, mint most ezt a három prostit.
- Gondoltam! Hamarosan jön az erősítés. Hol a kutya? Ugyen nem harapott meg? Ezek terjesztik a perstist?
- Chocolate jól van, nem nem harap...Pestist Garrett? Te jó ég hol voltál te biológia órán?
- Az edzőteremben!
 Alice a szemét forgatta majd sarkon fordult és a hullához sietett. Majd a laborban jól kivesézik Őt is Emilyvel. Legalább a másik strici sem lesz egyedül.
 Éppen elkezdte volna a hulla bezsákolását, mikor megérkezett a rendőrségi  csapat többi tagja is . Alice nagy meglepetésére Em. is velük volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése